Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім

Чи обов’язково здійснювати повірку термоштанг?

На запитання відповідає
Марина Москаленко,
кандидат технічних наук, член-кореспондент Академії метрології України

У разі застосування термоштанг для контролю якості та безпечності харчових продуктів їх слід повіряти – як термометри для здійснення контролю харчових продуктів. Якщо їх не повіряти, то неможливо встановити придатність засобу до застосування. При цьому якість зерна, наприклад, може погіршитися…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ