Чи потрібно інформувати Держпродспоживслужбу в порядку ч. 3 ст. 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» у випадку виявлення невідповідностей харчової продукції у процесі її виробництва та якщо така продукція була утримана виробником до моменту прийняття рішення щодо її безпечності?
На запитання відповідає
Захарова Ксенія,
юрист юридичної компанії "Bargen"
Згадана норма передбачає обов’язок оператора ринку повідомляти компетентний орган про виявлену невідповідність харчової продукції та негайно, з моменту виявлення невідповідності, вживати заходи з вилучення небезпечної харчової продукції з обігу.
Довідка
Обіг – це реалізація та/або зберігання…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу