Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи потрібно інформувати Держпродспоживслужбу в порядку ч. 3 ст. 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» у випадку виявлення невідповідностей харчової продукції у процесі її виробництва та якщо така продукція була утримана виробником до моменту прийняття рішення щодо її безпечності?

На запитання відповідає
Захарова Ксенія,
юрист юридичної компанії "Bargen"

Згадана норма передбачає обов’язок оператора ринку повідомляти компетентний орган про виявлену невідповідність харчової продукції та негайно, з моменту виявлення невідповідності, вживати заходи з вилучення небезпечної харчової продукції з обігу.

Довідка

Обіг – це реалізація та/або зберігання…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ