Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім

Чи потрібно інформувати Держпродспоживслужбу в порядку ч. 3 ст. 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» у випадку виявлення невідповідностей харчової продукції у процесі її виробництва та якщо така продукція була утримана виробником до моменту прийняття рішення щодо її безпечності?

На запитання відповідає
Захарова Ксенія,
юрист юридичної компанії "Bargen"

Згадана норма передбачає обов’язок оператора ринку повідомляти компетентний орган про виявлену невідповідність харчової продукції та негайно, з моменту виявлення невідповідності, вживати заходи з вилучення небезпечної харчової продукції з обігу.

Довідка

Обіг – це реалізація та/або зберігання…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ