Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім

Чи можна в холодильній камері для зберігання сировини (компоненти для виробництва хлібобулочних виробів з начинками) зберігати ковбасні вироби по один бік, а сири - по інший, на окремих стелажах?

На запитання відповідає
Іван Гілецький,
міжнародний провідний фахівець з розробки і впровадження систем безпеки харчової продукції HACCP, ISO 22000-2018, міжнародний аудитор

Основне правило харчової безпеки та товарного сусідства - щоб продукти не передавали запахів, не перемішувались, не було можливості для перехресного забруднення (контакту брудного з чистим та сирого з готовим).

Коментар експерта

На мою думку, оскільки у вказаному випадку сировина  зберігається на…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ