Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім

Який спосіб маркування харчових продуктів, що реалізуються у сфері громадського харчування, рекомендовано для їдальні, згідно зі ст. 1 п. 10 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»?

На запитання відповідає
Наталія Пухальська,
консультант з юридичних питань «Асоціації з інтеграції НАССР»

Інформація про харчові продукти в їдальні повинна бути достовірною, розміщена на видному місці та з обов’язковим переліком алергенів.

Відповідно до термінів та їх визначень, які наведено в Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі — Закон), інформація про харчовий…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ